NORDICSEO.SE

Webbyrå
Om oss

 Webbyrå i Malmö

Nordic  SEO är en webbyrå baserad i Malmö som drivs av personer med erfarenhet från branschen. Vi har väldigt många kunder från Göteborg , Stockholm och Malmö . Men vi sträcker oss ut till hela Sverige genom digitala möten och planering. Vi hjälper alltid kunden och ser till att projektet blir som kunden önskar om inte bättre.  Vårt mål är att expandera oss runt hela norden och  bli störst.

Vi utför sökoptimering tjänster så att ni syns först på Google när någon söker efter just det ni erbjuder. Våra experter gör konkurrent analyser , nyckelord analyser för att välja rätt ordfraser för er sida.  De hjälper er att bygga er sida bättre teknisk enligt Googles krav för användarvänlighet och Content för sidan.

Vill ni använda betald annonsering (SEM) Search engine marketing så hjälper vi er med Google Ads och Google ads.

Sociala medier vi får ert företag synas där och ger er tips och råd på Content ni ska använda samt betalad annonsering som behövs.

Vi skapar moderna responsiva hemsidor i wordpress som funkar i mobilen och datorn till både privatpersoner och företag.
Vi fokuserar främst på att göra våra kunder nöjda och nå resultat. Detta gör att både vi som företag växer samt våra kunder.  Kunden är alltid i fokus hos oss!   Vårt mål är att hålla så rimliga priser som möjligt därför tar vi hellre fasta priser av våra kunder och inte timpriser.

Detta säger kunder om oss

nuddy.com

Nudyy.com

”Vi vär väldigt nöjda med arbetet som de har gjort hos oss. De har hjälpt oss utveckla får webbutik samt marknadsfört oss på socialamedier och på nätet.”

www.Nudyy.com

bygghemsida

Palmensbygg.se

”Tack för att ni tar hand om vår hemsida. Vi rekomenderar dem starkt. Vilka sköna människor, fulla av kreativtet och skapar hemsidor i världsklass! Tveka inte!”

www.Palmensbygg.se

pizzeria

tiamopizza.se

”Vi behövde en skräddarsydd hemsida till vår resturang som skulle vara med samma färger och tema samt enklare navigering för kunder.  Nordicseo.se uppfylde alla våra krav och var väldigt duktiga! Rekommenderar dem starkt!”

www.tiamopizza.se

barnomsorg

Imsebimse Barnomsorg

”Vi behövde en hemsida med logo och de fick vi inom kort tid som var väldigt proffsig och funktionell. Vi fick även hjälp med att lösa kommunikation med föräldrar via sociala medier”

Certifierade

Våra anställda har bred erfarenhet tillsammans av digital marknadsföring. De genom gått utbildningar hos Google och fått certifikationer i Google search ads  , Google Shopping ads , Fundamentals of digitalmarketing och Google Analytics invidual Qualification.


Vi ställer krav på de som jobbar hos oss att ha samtliga certifikat samt lära sig SEO – sökoptimering för att kunna wordpress sidor för kunder och göra de anpassade enligt Googles krav för användarvänlighet både teknisk och informations mässigt.

shoppingads
Googleanalytics
Mahdi

Mahdi

Webbutvecklare

Har tidigare drivit E-handels företag och använt sig  av olika verktyg för digital marknadsföring. Har certifiering hos Google för annonsering samt studerar till Digital Analytiker på högskole nivå. Utvecklar hemisdor i wordpress till olika företag.

Emil

Emil

E-commerce utvecklare

Expert på att driva E-handel och utveckla. Har erfarenhet från branschen och är väldigt duktig på digital marknadsföring i Sociala medier.

Martin

Martin

Digital Marknadsföring

Expert på digital marknadsföring använder sig utav olika lösningar för att driva trafik samt konverteringar till din hemsida. 

LÅT OSS HJÄLPA ER VÄXA

Tveka inte på att höra av er till oss, vi ser fram emot att hjälpa er som företagare att ta nästa steg. Vår mission är att växa tillsammans med våra kunder!

Vi ger alltid kostnads frirådgivning!

Öppettider

Vi försöker att svara på mejl de flesta tider under dygnet och vara tillgängliga för alla våra kunder.

Kontakta oss

Telefonnummer

+ 46 700 607 955

Mail

info@nordicseo.se