NORDICSEO.SE

Webbyrå
Våra tjänster

Våra tjänster

Vårt mål är att få våra kunder att nå deras resultat då blir vi nöjda med vårt arbete. Vi vill att kunden ska alltid synas på nätet och hänga med de senaste trenden och tekniken.

SEO

Sökmotoroptimering – SEO

SEO – Sökmotoroptimering, Vi hjälper vi dig att ta den plats du förtjänar på sökmotorer som Google och synas bättre.

Vi analyserar din hemsida och skapar bätttre innehåll som gör så att du får högre rankning genom tiden hos google via olika nyckel ord och bra indexering.

SEM

Search Eninge Marketing – SEM
Annonsering på sökmotor som gör så att du får trafik till din hemsida, där du endast betalar när någon klickar på annonsen. För få någon exempel att köpa ifrån dig kallas för konvertering sannolikheten är stor om trafiken är relevant. Vi hjälper dig med annonsering på Google Ads och shopping

webbutik

Sociala medier

Du får hjälp med att bygga ett starkt varumärke och bättre kundrelation genom att synas i sociala medier. Via sociala medier kan ni i tjänster som Facebook och instagram kommunicera med era kunder samt rikta kampanjer mot de kunder ni vill nå.

Hemsida

Vi hjälper dig att bygga din hemsida i wordpress från grunden och designar den till allra högsta grad. Sidan ska vara både dator och mobilanpassad.

E-handel

Vi hjälper dig som vill starta en webbutik eller utveckla ditt.  Fysiska butiker som behöver komma ut på nätet , det löser vi. Vi ger dig råd samt olika lösningar för att kunna få bästa resultat och nå dina mål.

webbutik

Analys

En grundlig analys på ert företag och sedan utvecklar vi detta så ni kan nå bättre resultat.